En ekstra hånd i en travl hverdag

Microcement

UNIKT OG HÅNDLAVET FINISH

Microcement laves på gulve, vægge, badeværelser, køkkener og møbler med en unik og håndlavet finish og er en fugefri belægning. Belægning er egnet til både indendørs og udendørs brug. Et microcement gulv kan anvendes på flere typer overflader såsom klinker, trægulv, betongulv og gipsplader, hvilket tillader os at modernisere et rum uden at fjerne eksisterende materiale. Altså uden behov for nedbrydning samt det medfølgende støv og byggerod.

Fordele: Det er den perfekte dekorative løsning til at anvende over gamle belægninger, som sparer os det hårde arbejde med at fjerne det eksisterende materiale. Dette er muligt takket være den høje bindingsstyrke og lille tykkelse.

Microcement gulve fås i flere farver og struktur efter eget ønske. Af samme årsag er cementgulvet blevet et hit hos designelskere, der ønsker at give hjemmet et mere råt præg eller ønsker at bruge farver i samspil med et langtidsholdbart materiale.

Da styrken på gulvet er høj, får du en fantastisk gulvløsning, der er slidstærk og kan lægges med flotte rustikke eller rå strukturer – så designet matcher dine ønsker.

Gulvet kan anvendes til næsten alle overflader som pool, køkken, bordplader, vægge, loft, terrassen, hvor du kan skabe dit eget udtryk.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.